Om Zcooly

Vi på Zcooly är med och utvecklar digitala läromedel till framtidens skola. En skola där en kvalitétssäkrad undervisning också kan vara fylld med roligt lärande. Vi startade 2012 med ambitionen att vara med och utveckla skolan med ny teknik, nya arbetssätt och roligt lärande.

Idag arbetar vi med lärande spel och vår digitala läroplattform: Zcooly Hack.

Zcooly

Zcooly Hack är ett digitalt läromedel som ger dig och hela din klass den kunskap och inspiration ni behöver för att bli programmeringsproffs. Läromedlet ger dig tillgång till ett komplett lektionsmaterial med en tydlig progression. En lektion innehåller alltifrån lärarhandledning med videoklipp och utväderingsmaterial till elevuppdrag anpassade för deras språk och med stegvisa instruktioner.

Zcooly Hack är utvecklat av pedagoger med beprövad erfarenhet. Syftet att alla ska känna sig trygga med riktlinjerna kring programmering i Lpfö98, Lgr11 och GY11.

Är du nyfiken på fler tips kring programmering? Klicka här för att gå med i Kodpedagogerna på facebook där vi delar med oss av våra guldkorn.

Zcooly

Zcooly erbjuder mer än tio lärande spel för matematik som låter dig använda spelets kraft i undervisningen. Vi tar med dig och dina elever in i en spelvärld fylld av roliga och något annorlunda miljöer och karaktärer. Zcooly-världen är under ständig utveckling och fylls allteftersom på med nya pedagogiska verktyg och lärande spel.

Zcoolys 11 lärande spel är kvalitetssäkrade ute i svenska skolor och utvecklas tillsammans med erfarna pedagoger och prisbelönta speldesigners. Tjänsten är plattformsoberoende och kan därför användas på alla surfplattor, mobiltelefoner och datorer.

Genom det webbaserade pedagog-verktyget ger vi dig möjlighet att följa dina elevers utveckling och skicka individuella speluppdrag utifrån dina elevers kunskapsnivåer.

Låter det spännande? Klicka här för att prova Zcooly gratis!

Hör gärna av dig!

Behöver du ytterligare hjälp att komma igång med programmeringen? Eller tips på någon lektion som lär ut någon specifikt? Kanske har du något förbättringsförslag?

Kontakta vår support så hjälper vi dig!
support@zcooly.se

Välkommen till Zcooly Hack

För att gå vidare behöver du göra något av följande val.

Jag är pedagog
eller
Jag är elev